“Melissa, de VitalFoodie van VitalFix”

Ik ben Melissa Schuman (27), gecertificeerd orthomoleculair therapeut, voeding/leefstijl coach en docent ontwikkelingspsychologie. 

Jarenlang heb ik zelf gezocht naar een goede relatie met mijzelf, mijn lichaam en voeding. Zoveel ballen om in de lucht te houden, zorgde er voor dat ik anderen voor mijzelf plaatste. Door al dat “people pleasen” kwam ik namelijk niet meer op de eerste plaats. 
Alles begint bij jezelf en jij bent de sleutel tot succes! Als jij eerst goed voor jezelf zorgt en jezelf oplaadt, heb jij veel meer energie te geven aan de wereld om je heen! 

Als jouw coach help ik jou met een positieve mindset, waarmee jij voor jezelf, een duurzame en gezonde leefstijl aanleert en jouw doelen bereikt. Voor een vitaal en energiek leven vol zelfliefde en zelfvertrouwen.

Waarom doe ik wat ik doe?

Wanneer je hulp van iemand wilt inschakelen, moet je deze persoon leren kennen en kunnen vertrouwen. Graag laat ik jou zelf ervaren of er een klik tussen ons is, onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Zoals ik eerder al zei, ik heb zelf ook heel wat intensieve leermomenten aangeboden gekregen in mijn leven. Hierdoor weet ik wel precies hoe het voelt om te transformeren en hoef je het wiel gelukkig niet meer zelf uit te vinden. Laten we vrijblijvend kennis met elkaar maken!

Video afspelen

Het leven daagt je uit, zie jij het ook als een mogelijkheid om te groeien?

Krijg nieuwe energie, blijf jezelf ontwikkelen en vind zelfvertrouwen en zelfliefde!

Wil je het over jouw klachten, uitdagingen of doelen hebben?
Of hulp nodig met emoties, gedachten en jouw gewoontes?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende
kennismaking.

Weten welke voeding en supplementen te nemen?

Er is zoveel aandacht voor supplementen in de huidige tijd. Dat is met een goede reden! In de huidige voeding zitten ongelofelijk veel mogelijke voedingstoffen voor een gezonde balans, maar wat velen niet weten is dat klachten vaak voortkomen uit een tekort van vitamines, mineralen of een verstoorde hormoonbalans. 

Orthomoleculaire therapie kan door de huidige voeding OF door testen af te nemen zien welke tekorten je hebt en een passend advies geven. Vaak is het super makkelijk opgelost met een kleine aanpassing. Jij ook klachtenvrij? Meten is weten!

Omdat ik het waard ben