Het is tijd om aan jezelf te denken!

Jouw gezonde leefstijl is binnen handbereik. Ben jij het
diëten beu, zitten klachten zoals hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid je in de weg? Voel je je onrustig, ervaar jij stress, slaap jij slecht en zou jij je fitter en energieker willen voelen? Maak kennis met de orthomoleculair therapeut Melissa en wordt de beste versie van jezelf.

Voedingsadvies

Weet jij eigenlijk niet zo goed welke voedingskeuzes jij moet maken? Voel jij ook al dat voeding voor minder klachten zou kunnen zorgen? Vraag je je af of je te veel of te weinig eet voor jouw lichaam? En welke informatie zijn nou feiten en fabels? Spelen jouw hormonen een rol in het proces en HOE moet ik deze in balans krijgen? 

Wij kijken naar wat jij nu doet, waar jij je prettig bij voelt en wat wij kunnen verbeteren in jouw patronen rondom voeding en supplementen. Je ontvangt een volledig persoonlijk en op maat gemaakt advies, met een of meerdere weekmenu’s met heerlijk verse, makkelijke en snelle recepten!

Persoonlijke begeleiding op maat

Jouw therapeut staat altijd voor jou klaar! We plannen check in momenten, waarin we alles bespreken. Iedereen is anders en daarom werkt een persoonlijke aanpak op maat altijd beter. Melissa zet zich in om jou te helpen, te inspireren, te coachen, informatie en tips te geven gedurende het gehele transformatieproces. 

De bedoeling is dat je haar niet meer nodig hebt en het volledig zelfstandig, op eigen kennis en kracht voortzet.

Leefstijl verbetering

Naast de juiste voeding is ook jouw mindset van groot
belang. Emoties, gedachten en gedrag, daar ben jij de baas over voor jezelf. Melissa is ook gecertificeerd om hiermee te helpen. Heb jezelf lief en transformeer je leven!

Een gezonde leefstijl die bij jou past

Ontevreden over of weinig vertrouwen in je lichaam, moe, lusteloos, gestresst, slecht gehumeurd, weinig concentratie, buikpijn, migraine, die extra rolletjes op plekken waar je ze niet wilt, een minder stralende huid en futloze haren of buiten adem als je de trap bent opgelopen? Herken jij jezelf ergens in? Ja? De kans is groot dat het met jouw voeding, leefstijl en hormonen te maken heeft! Wil jij je mentaal en fysiek lekker voelen, energiek en vol zelfvertrouwen door het leven gaan?

 Jij wordt door mij geholpen!

Individuele coaching & advies

Melissa, de therapeut van VitalFix, biedt professioneel advies en (online) coaching op het gebied van orthomoleculaire voeding, suppletie, leefstijl en mindset. 

Zullen we kennismaken om te kijken of het klikt? 

De (online) coach is bereikbaar en staat voor jou klaar om vragen te beantwoorden.

12 jaar kennis en dus gecertificeerde en deskundige fysieke en mentale begeleiding 

Het weekmenu en advies
gericht op jouw persoonlijke
thuis- en werksituatie.

Kennis maken onder het genot van een kopje koffie of thee? Het is geheel vrijblijvend.